Dolce gusto.

Ik maak voor visite meestal een pot filter koffie. Lekker en goedkoop.

En voor de luxe heb ik verschillende smaakjes koffie. Cups van dolce gusto. Ik koop ze altijd in de aanbieding. De kinderen vinden de ijs koffie lekker. Van de zomer maak ik die met ijs klontjes erin. In de winter nemen ze de chocolade melk. Caramel cappuccino vind bijna iedereen lekker.

Laatst zag ik op Facebook een bericht dat iemand niet snapte dat mensen nog dolce gusto drinken in het kader van het milieu. Zeker de koffie met melk versie. Daar heb je twee cupjes nodig voor een bak koffie. Toen las ik in het commentaar iets leuks. Ze worden recycled. Even gekeken bij Ede. Daar zijn 4 verzamel punten. Dat is toch fantastisch!

Ik ga de dolce gusto site in de gaten houden voor leuke aanbiedingen. Dan bestel ik meteen een paar van die recycle zakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s