At you’re service.

Als ik bovenstaand lees moet ik aan Pim Fortuin denken, oeps. Ik wil met deze titel iets anders zeggen.

Mijn kinderen zijn niet echt ontbijt eters. Dus ik maak er maar wat meer werk van. Dan eten ze wel.

De avond van te voren leg ik een dubbele boterham met boter en kaas klaar in de koelkast. Tosti ijzer op het aanrecht. Dat is voedsel voor mijn zoon. Als ik beneden kom gaat de stekker erin en de boterham in het tosti apparaat. Meer hoef ik niet te doen.

Voor Eva een koekenpan op het fornuis. Eieren ernaast. S’morgens bak ik plakken spek krokant. Scrambled eggs erbij. Ook zij is dan voorzien. Alles gaat op.

Ondertussen pers ik wat sinaasappels uit. Daar ben ik zelf ook dol op. Ik eet wat eieren mee met Eef. Zo. Dat is een goed begin van de dag. Ik zei laatst tegen Eva; alsof jullie in een hotel zitten en roomservice krijgen. Met een goede voorbereiding is het zo klaar. Kleine moeite.

Op een gegeven moment gaat dit vervelen. Ik ben aan het nadenken aan een vervanger of een afwisseling. Bijvoorbeeld een shake waar alles inzit of …. Iemand tips?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s