Ik wil opruimen.

Op de kamer van mijn dochter staat inmiddels een grote kast. Gekregen van een vriendin. Erg blij mee. Dus de boeken, spelletjes en kleding liggen niet meer verspreid over de vloer.

Eva haar speelgoed uitgezocht. Veel weg gedaan. Ze had vroeger van die beesten die door het huis liepen en de een blafte, de ander mauwde. Ze heeft daar amper mee gespeeld. En nu wilde ze die prima weg doen. Heel makkelijk. Maar toen kwamen de knuffel beestjes. Die lagen op haar bed. Elke knuffel heeft een verhaal. De een in Turkije gekocht. De ander kreeg ze na een vervelend onderzoek in het ziekenhuis. Of die ene toen ze haar arm had gebroken. Je raadt het al. Die mogen niet weg. Dan denk ik weer aan vroeger mam. Prima. Die bewaren we dan.

Mijn zoon kwam zijn nerf pistolen weer tegen. In een doos staan die nu in de woonkamer. Als ik van de keuken naar de kamer loop zeg ik dat hardop. Een paar keer vergeten. Meteen een kogel tegen mijn hoofd. Ik hoor steeds dat fluit geluid van de nerf kogels. Snel nog wat kogels besteld. Super leuk om te zien dat ze zoveel lol hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s