Plak ballen.

Een hype van TikTok. Globbles. Via via goedkoop kunnen bestellen. De kinderen konden niet wachten. Kleintjes, grotere en glow in the dark hebben wij hier in huis.

In het begin gooiden ze ze tegen het plafond aan. Ze kwamen nooit meer naar beneden. Bleven plakken, haha. De kinderen stonden op een stoel, tafel of bank met een opschep lepel in hun hand om ze naar beneden te meppen.

Nog steeds hebben wij ze overal hangen. Plafond en muren. Als er een paar naar beneden komen dan gooi ik ze tegen het plafond op plekken waar de kids veel zitten. En dan opeens…. hoppa, hebben ze er een in hun nek. Zo blijf je scherp.

Mocht je zuinig zijn op,je huis…. Ik heb een stukje grijs geverfde muur. Daar zie je de afdrukken op van de globbles. Zodra ik dit door had zei ik; alleen nog op witten muren en plafond. Daar zie je geen afdruk. Baal ik nu van de afdrukken op de grijze muur? Nope. Die fase heb ik gehad. Ik loop door mijn huis en zie stempels die mijn kinderen hebben achter gelaten. Hoe mooi is dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s