Mijn/onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ geur.

Ik was vroeger gek van de geur van Roma. Deze zat in een zalm kleurige verpakking.

Met de kerst kregen wij een kado. Aangezien Eva ziek was konden wij niet bij het kerst diner aanwezig zijn. Mijn schoonzus kwam naar ons huis. Op afstand. Zij gaf mijn kinderen super kado’s en mij een kraskaart en een luchtje. Zij kon zich nog herinneren dat ik vroeger de geur roma had. Geen idee waarom zij nu voor de sterkere versie ging. Maar wat zijn mijn kinderen en ik blij hiermee. Laatst legde ik een deken over mijn dochter heen tijdens een film kijken. Daar had ik deze geur over gespoten. Het eerste wat ze zei; mam, ik word hier zo gelukkig van. Dit ruikt zo lekker. I know dear. Wij hebben dezelfde smaak/geur waar wij happy van worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s