Een rampen dag.

Gisteren was zo’n dag. Eigenlijk begin het de dag daarvoor al. Ik kreeg geen internet op tv. Geen Videoland. Dan keek ik het op mijn iPad en wilde ik het streamen naar tv. Maar dat icoontje lichte niet op. Bij de instellingen gekeken. Hij stond gewoon aan. Dan maar een hulp lijn inzetten de volgende dag. Ik belde KPN. Die mevrouw zei; daar kunnen wij niks mee. Je hebt beeld op tv dus je hebt internet. Je moet bij Samsung zijn. Die kunnen je helpen. Ik vond het een beetje kort door de bocht haar opmerking. Nog een keer gebeld. Een ander aan de lijn. Die zei hetzelfde. Prima. Zak er maar in. De Samsung handleiding van tv opgezocht op internet. En een app nummer. Ik kreeg eerst een robot met antwoorden. Die kwam er niet uit. Toen een echt mens, genaamd Michel. Het fijne van app is dat ik de stapjes kon fotograferen en doorsturen. Zo kwam Michel erachter wat de oorzaak zal zijn. De draadloze netwerk adaptor van de tv is defect. Is dit de moeite waard om te repareren? Ik kan natuurlijk ook de kabel erin klikken. Mijn vader kwam er met een aan. Maarrr….. ik heb geen toegangspoort meer in de meerkast. Dus helaas pindakaas. Ik heb weleens van een splitter gehoord. Ik kan mij herinneren dat ik die ooit geleend had. Werkte toen niet. Nu maar afwachten wat de reparatie gaat kosten. De ochtend was voorbij.

Even iets halen met de auto. Chips. Service lamp brand en lamp van storing gordelspanner of airbag. Dat laatste brandde al een tijdje hoor 😬. Het ritje werd er toen een naar de garage. Daar nog een keer gestart. Service lampje ging uit. Toch maar naar binnen. Of de auto lang stil had gestaan. Nope. Dan is er ms iets met de accu. Die is namelijk al oud volgens de meneer. Heul niet. 5 of 6 jaar. Mijn. Vorige auto deed 10 jaar met een fabrieks accu. Dussss. De diagnose. De accu werkt nog voor driekwart. Is in principe voldoende. Wel een keer even aan een oplader zetten. Even vullen. Prima. Maar dat was dus niet de oorzaak. Volgens de computer is mijn sensor van de airbag links defect. Had hij nog nooit meer gemaakt. Voor het eerst in zijn leven ging hij dit bestellen, heb ik weer. En oh, ja, zolang ik met dat lampje aan rijd, doen de airbags het niet. Oeps. Misschien even geen snelweg. Onderdeel wordt besteld. Volgende week gemaakt. Is mijn portemonnee meteen weer leeg. Dag zorg bonus. Het was leuk om naar je als getal te kijken.

Inmiddels weet ik ook waarom alle apparatuur kapot gaat bij mij. Ik heb laatst onder stroom gestaan. Zo erg dat ik het zelfs in mijn mond proefde. Top van mijn vinger deed dagenlang pijn. Dit heb ik vroeger ook gehad. Daarna ging alles kapot in mijn omgeving. Ik mocht van een vriendin zelfs niet haar afstand bediening pakken, haha. Op een gegeven moment ging het weer. En nu dus weer foute boel. πŸ€ͺ

Update. Vanmorgen deed de televisie niks meer. Dood. Dat wordt een nieuwe kopen. Maar hoe dan? Alles dicht. Ik wil hem wel eerst live zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s