Ben ik een feeder?

Wat is een feeder? Dat is iemand die gek is op zijn vrouw of zij op een man die alleen maar eet. De hele dag door. Tot aan het zieke toe. Het β€˜slachtoffer’ wordt alsmaar dikker en dikker. Totdat hij of zij afhankelijkheid wordt van zijn of haar feeder. Zij kunnen het huis niet meer uit. Te dik. Dus zij zijn afhankelijk van een persoon.

In oktober ging mijn dochter naar een diΓ«tiste. Ondergewicht. Mijn ex en ik hebben haar gevoerd. Broodjes hamburger etc. En in december was ze geslaagd. Ze staat nu in het groen. Zij is licht van gewicht maar net ok.

Mijn kinderen zijn van oorsprong slechte eters. Mijn dochter had ondergewicht. Ik stalkte haar de hele dag met eten. Vanuit haarzelf kwam nooit de vraag; mam, ik heb honger. Kan ik iets eten?

Aangezien zij ziek is geweest, spugen en diarree, had ik weer een uitdaging. En die zijn wij samen aangegaan. De hele dag riep ik; heb je zin in dit of dat? Als ik het maar aangaf zei ze ja. Uit zichzelf komt er niks.

Ik kan melden dat zij weer op gewicht is. Dan ben ik maar een feeder. Zo trots zij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ wij dit wederom hebben kunnen bereiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s