Gourmetten.

Ik heb hem ook hoor. Een gourmet stel. Ik zou bijna zeggen; wie niet? Ik vind het zo grappig dat mensen met feest en verjaardagen gaan gourmetten. Het voordeel is dat iedereen iets eet wat hij lust. Maar voor de rest vind ik het zo …. bleh. Of je geen zin hebt om te koken of geen inspiratie hebt.

Het is echt niet moeilijk om een bijzonder diner te serveren. Ik kijk vaak op Pinterest. En tegenwoordig heb je boxen van een restaurant met de ingrediΓ«nten en het recept erbij. Mijn familie en ik vinden het leuk om uit te pakken met een feestmaaltijd. Liefde gaat door de maag…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s