Waar kan je nog uit eten gaan?

Huur een kamer bij van der Valk. Daar kan je hele maaltijden bestellen. Van soep, maaltijd salades, vlees en vis gerechten, snacks, brood en nog veel meer. Je besteld via een QR code. Als het eten klaar is wordt je gebeld. Met de lift naar de lobby en je eten staat in tasjes voor je klaar. De vorige keer aten wij pizza. De lekkerste ooit volgens Daan. Die was helaas van de kaart af. Toen koos hij frietjes met kip nuggets. Eva ging voor snacks. Nog een breekbrood erbij met drie soorten sausjes/tapenade. Het brood was warm. Bij opmerkingen kan je nog iets toevoegen. Ik vroeg om mayonaise en appelmoes. Daar hoefde ik niet voor te betalen. Ik kreeg zelfs een pot met appel crumble. En er zat een bak rauwkost bij, komkommers en tomaten. Ook soort van gratis. Helaas zat er geen rode kers op de appelmoes. Zo ken ik de appelmoes van van der Valk van vroeger.

Je kan ontbijt boxen bestellen. Maar ik wist vtv al dat mijn kinderen nog niet de helft daarvan zouden opeten. dus het breekbrood weer besteld. Die was vers gebakken, heerlijk warm, uit de oven. Volgens. Daan het lekkerste oven brood. Eva at de kruidenboter en alioli potjes leeg. Ik had haar wel een lepel hiervoor kunnen geven.

En als je de een van de kast deuren opent zie je een kluis, koelkast en een waterpoker met thee en koffie spullen. Wat een luxe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s