De beste wensen kaarten sturen.

Sorry mensen van wie ik een kaart heb gekregen. Ik stuur niks terug. De postzegels zijn mij veel te duur. Ik dacht nog even om de mensen uit de straat een kaart te geven. Maar de goedkope kaarten bij het Kruidvat waren op. Action dicht. Dus dan houd het op.

Ik begreep dat juist dit jaar veel meer kaarten zijn verstuurd. Dit ivm Corona. Vooral speciale kaarten. Luxere kaarten. Ik had er nog vier liggen. Die stuur ik naar de verzorgenden van de Gelderhorst. Zij en de bewoners zijn zwaar getroffen door Corona.

De persoon die de kaarten verzameld en ze naar het personeel stuurt vroeg ook om t-shirts. Graag een hart erop geverfd. Er wordt een waslijn bij de Gelderhorst gespannen. De t-shirts met hart opdruk komen daar dan te hangen. Leuk idee. Ik weet nog als ik van mijn Corona dienst van IC kwam dat ik het fijn vond om de spandoeken bij het ziekenhuis te lezen. Het was vaak ijzig stil op straat. Moe van dienst. En dan een warme boodschap te lezen doet een mens goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s