De beste manier om met kerst een film te kijken.

Mijn dochter had afgelopen weekend een slaapfeest. Was weer gezellig. En zowaar gingen ze allemaal op tijd slapen 😴. Wel zo fijn aangezien de logeer dames op tijd wakker zijn. Mijn dochter kan in het weekend makkelijk tot 10:00 slapen. Voorheen nog langer. Maar ik merk dat nu ze meer eet ze meer energie heeft. Fijn.

Ik ben dol op PathΓ©. Niet om daar naartoe te gaan. Mijn kinderen en ik zijn nu eenmaal huismussen. Hoe fijn is het dan dat je thuis een leuke film kan kijken? De dames kozen dit keer voor Vaiana. Zo’n leuke film. Inmidels hebben wij drie films voor altijd. Het is een aanschaf. Maar dan kunnen wij deze elke keer weer kijken. En geloof mij; een paar keer per jaar doen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ dit. Lekker op de bank. Alle lampen uit. Popcorn om te eten. En genieten maar. Het is in deze tijd extra leuk met de kerstlampjes aan. Gezellige donkere dagen voor kerstmis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s