Ons gewonnen kerst avond diner.

Wat een feest. Mijn kinderen en ik πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben een Indische rijsttafel gewonnen. Van toko fennis. Toen wij dit bericht kregen dansten wij op de bank. Zo blij.

Ik mocht een kerst box kiezen. Van vegetarisch, high tea tot aan een Indische maaltijd. Ik vroeg de super de luxe aan. Ik wilde daarvoor graag 10 euro (extra) betalen. Was niet nodig vonden zij. En het wordt ook nog eens bezorgd. Fantastisch toch? Geen stress met het diner op kerstavond. Eva en ik gaan ervan smullen. Daan gaat voor de snacks die erbij zitten en de noodles. Ik denk dat hij de zoet zure komkommers ook wel lust. En de spekkoek? Daar gaan om vechten πŸ˜‚.

Als het binnen is….

One thought on “Ons gewonnen kerst avond diner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s