Mijn moeder en Google.

Mijn moeder leek heel lang niet van deze tijd te zijn. Ze heeft/had niks met computers en een iPad. Mijn vader regelde alles wat digitaal was.

Op een gegeven moment ging ze toch voor een gsm. In het begin als ik belde vloog de telefoon uit haar handen en begon ze te schelden. Waarom werd ze gebeld? Wat een klere herrie! Jan, doe wat! πŸ˜‚πŸ€£ Ik zag het elke keer weer voor me. Geweldig. Later appte ik wel eens vtv dat ik ging bellen. Dan was ze voorbereid.

Maar nu komt het. Ze maakt vaak woord spelletjes. Als ze het antwoord niet weet gaat ze surfen op het internet. En sindskort weet ze alle nieuwtjes. Vooral de roddel nieuwtjes. Ze struint heel het internet af. Geweldig toch? Ik zei al; de volgende stap is een iPad pakken. Heb je beter beeld en grotere letters. Wie weet gaat dit binnenkort gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s