Mam, mag ik uitslapen?

Toen mijn dochter gisteren hoorde dat de school dicht gingen zei ze als eerste; mam, mag ik woensdag uitslapen? 😳🀣.

Even afwachten hoeveel huiswerk je krijgt. Je moet ook nog typen. Ik wil graag om 12:00 klaar zijn met alles.

Vandaag kwam ze helemaal blij uit school. Geen huiswerk voor deze week. En de komende twee weken natuurlijk ook niet. Ik heb een happy meisje hier. Lekker uitslapen. Geen wekker zetten. Zoals ik al eerder aangaf; mijn kinderen zijn zo blij met Corona. Voor hen alleen maar voordelen. Mijn huismussen. Helaas denkt mama daar anders over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s