Jamin.

De winkels zijn gesloten. Voor een verjaardag kan ik natuurlijk iets kopen in de supermarkt. Maar ik probeer de β€˜kleinere’ winkels te spekken.

Mijn nicht is 1 januari jarig. Geen feest, helaas. Maar dan gaan wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ haar toch op een andere manier verwennen? Ik zorg voor een chocolade kaart en misschien iets van een knaller, categorie een. Kaartje erbij. Een confetti kanon. Komt helemaal goed.

De choco kaart komt van de Jamin. De jamin in Veenendaal. Zij hebben een super service. Je besteld. Je krijgt een tikkie via Whats app. Zij komen het persoonlijk bezorgen. Dus alles blijft heel. Ideaal. Dank Jamin voor de goede zorgen!

Ik vroeg nog aan de eigenaar of hij in deze tijden bleef bezorgen. Echt wel, zei hij. Anders gaan wij het niet redden. Dus mensen, blijf kopen wat je normaal doet, maar dan anders. Gewoon doorgaan met bestellen. Liefst van de lokale winkels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s