Help de voedselbank.

Ik dacht dat wij het in Nederland goed voor elkaar hadden. Helaas. Dankzij corona zitten veel meer gezinnen in de bijstand. Zij zijn afhankelijk van de voedselbank. Ik dacht dat als je deze nodig had dat je altijd kon aankloppen en iets te eten zou krijgen. Helaas. Er is een enorm tekort.

Twee weken geleden ben ik naar de kerk gegaan bij ons om de hoek. Samen met mijn dochter. Afgelopen week was mijn zoon aan de beurt. En jawel, hij zei gelukkig, graag mam. Even samen weg. En dan ook nog eens voor een goed doel.

De mevrouw die onze spullen aanpakte was zo blij! Zij gaf wederom aan dat dit echt heel hard nodig is.

Dus heb jij iets over wat langer houdbaar is? Pasta, sauzen, noem maar op. Wil jij dit leveren aan de voedselbank? Via de kerk in de Rietkampen. Elke woensdag van 19:00 tot 20:00 staan er mensen met kratten klaar om dit alles te ontvangen. De hele maand december staan zij daar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s