Durf jij een scheet te laten met oud&nieuw?

Vuurwerk is verboden dit jaar. Op zich prima hoor. Dat geknal. Maar die mooie sierpotten vond ik wel wat hebben met oud&nieuw. Maar ja. Het is niet anders. Ik hoorde van mijn neef, een vuurwerk expert, dat pijlen al verboden waren. Wist ik niet eens.

Carbid kruit wordt massaal gekocht. Nu gaan sommige gemeentes dit ook verbieden. Aan de ene kant snap ik het wel. En toch….. We mogen niks meer. Alle tradities in december worden ons afgenomen. En ik weet; het is voor een goed doel. Maar ik vind het toch wel jammer. En als het dan maar alleen dit jaar is. Mijn gevoel zegt dat als de Corona crisis voorbij is dat wij veel tradities niet meer terug krijgen.

Maar ja. Ondertussen worden wij kort gehouden door de regering. Bang gemaakt. En dan denk ik; als ik met oud&nieuw maar geen knoeperd van een angst scheet laat. Want dan heb ik een probleem. Geen geknal dit jaar. Dat gaat mij een boete kosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s