Uiterlijk nu moet de kerstboom staan.

Vorige week heb ik met mijn kinderen het Sint feest gevierd. Wat hebben wij gelachen. No stress. Pizza’s besteld en een toetje. Toen het donker werd gingen de kaarsjes aan. Sinterklaas muziek. Ik had de kadootjes overdag al klaar gezet. Het water liep bij wijze van uit hun mond. Ze werden helemaal lekker gemaakt.

Wij deden een spel. Als je raak gooide dan mocht je een kado uitzoeken. Voor jezelf of voor een ander.

Lekkere dingen gegeten.

Mijn moeder had nog een leuke verrassing voor mijn kinderen. Nou ja. Niet een maar twee maal. Zij en mijn vader hadden weer een grabbelton gemaakt. Dit blijven de kids leuk vinden. De andere verrassing was een afstreep kalender met kras lootjes. Later zag ik dat er 18+ op stond, oeps πŸ™ˆ.

Als klap op de vuurpijl in het donker een film gekeken. Via PathΓ©. Wat een uitkomst. Super film! Deze film mag je 30 dagen lang zien. Hij was zo leuk dat wij deze volgend weekend weer gaan kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s