De boom staat.

Yes. Het is gelukt. De kerstboom staat. Voorheen deed ik dit nooit voor vijf december. Maar ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Sinterklaas feest viel wat eerder uit. Afgelopen zaterdag. Aankomend weekend zijn de kinderen bij hun vader. Dus dan vieren wij hier niks van een Sinterklaas feest. Vandaar dat ik vandaag de boom op durfde te zetten. Nooit eerder zo vroeg gedaan. Ik ben nu eenmaal van tradities. Dus eerst het Sint feest dan pas kerst.

Mijn vader kwam klusjes doen. Mijn moeder hielp mij met de takken. Ik ben al een heel eind. Morgen ga ik weer verder. Onze boom hangt vol met….. echt van alles. Kunst en kitsch. Het is ook nog eens een boom om op te eten.

Op het toilet heb ik onze Fischer price kerststal staan. Weer iets met tradities. Deze kocht ik toen de kinderen net geboren waren. Samen met Daan heb ik deze opgezet. Als een van ons naar het toilet gaat drukt hij of zij op de knop. De anderen horen dan het kerstlied. Zo grappig. En dan vooral in het donker zitten. Het lampje van de wc brand dan en die van de kerststal. Dat is toch het ultieme kerst gevoel?

Een nare bijkomstigheid. Een van de wijze oosten is kwijt. Ach, het is niet anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s