Advent kalender.

Iets met tradities. Ik weet niet beter dan dat ik in mijn jeugd een chocolade advent kalender kreeg met Sinterklaas. Zo ook mijn broer. Ik kocht deze elk jaar weer voor mijn kinderen. Nou ja, ik. Mijn ouders gaven deze advent kalenders aan Daan en Eva. Weer een traditie waar wij dol op zijn. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat mijn dochter niet dol was op melk chocolade. Mijn zoon at elke dag twee chocolaatjes op. Haha.

Dit jaar heb ik een advent kalender kunnen scoren van look o look. Dit gaan mijn kinderen leuk vinden! Voor mijzelf heb ik een kalender met koffie cupjes. Dolce gusto. Elke dag een andere smaak. Hoe leuk is dat? Ik ben zo benieuwd naar de smaak van 24 december. Ik denk dat de kinderen dit ook denken. Maar in hun geval meer van; welk snoepje krijgen zij op het β€˜ moment suprΓ¨me’?

Vandaag is de eerste dag dat wij een luikje open mogen maken. Spannend. Natascha doe jij met mij mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s