Bladeren.

Wat doen jullie met de gevallen bladeren? Ik zie er soms zo tegenop om ze bij elkaar te vegen en de kliko in te gooien. Laatst hoorde ik iemand zeggen; lekker laten liggen. Daar komen allerlei beesten op af. Klopt. Ik zie slakken en spinnetjes. Daar komen weer musjes naartoe. Dus misschien maar laten liggen?

Als je het laat liggen krijgt de grond een extra laagje. Aangezien het steeds droger wordt in de zomers in Nederland is dat extra laagje tegen uitdroging misschien wel handig. Maar ik heb kunstgras…… dan heeft dat extra laagje niet zoveel zin denk ik.

En dan al die bladblazers. In de stad snap ik het nog wel dat ze bladeren willen verwijderen. Scooters en fietsers slippen anders. Maar ja, bij ons in de wijk…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s