De schoen zetten.

Volgens mij maakt het niet uit hoe oud je bent. De schoen zetten is altijd leuk. Mijn kinderen mogen deze op de dag van de intocht van de Sint zetten. Daarna nog een keer in het weekend als ze bij mij zijn. En als laatste keer op 4 of 5 december….. Helaas zijn ze dit jaar dan niet bij mij. Geen probleem. Schuiven wij dit toch gewoon iets naar voren.

Ik zie elke jaar weer van die dingen die ik steeds in de schoen stopte. Zo grappig. Elk jaar weer te koop. De jute zak van Sinterklaas. Het stelt niks voor. Maar wat vinden zij dit leuk. Elk jaar weer.

Gelukkig zijn de pakjes niet in vlammen opgegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s