Sint chipjes.

De Sint chipjes vallen hier erg in de smaak. Te koop voor weinig bij de Aldi. Vooral mijn dochter en haar drie vriendinnen smulden ervan. Op het moment dat mijn zoon een portie vroeg was de zak al bijna leeg. Hij ging niet voor een paar stukjes. Je zal ze maar lekker vinden. Dan moet je na drie stukjes al stoppen.

De kat heeft bij ons een bordje onder de tafel. Als wij iets eten mag zij niet schooien. Wij duwen haar dan weg. En soms leggen wij een stukje op haar bord. Zij kreeg een stukje Sint chips. Ze rook eraan en sprong de lucht in. Te pittig 🌢 . Hahaa πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s