Staat jullie kerstboom al?

Hier nog niet hoor. Ik ga met mijn kinderen Sinterklaas vieren. Daarna gaan ze naar hun vader, als zij terug komen dan heb ik de boom opgezet. Het huis versierd. Mijn ouders kunnen hopelijk nog even gezellig komen helpen. Zo leuk om dit samen te doen.

Mijn moeder is ziek. Kerst was altijd al haar leven. Zij heeft de boom wel op staan. De tuin is versierd. In de keuken staat een leuke boom met mini thee kopjes.

Mijn moeder heeft nog nooit zo vroeg de boom opgezet. Toch iets met een Sint traditie. Maar ach, de Sint komt het land niet in. Dus zij mag los gaan. Zeker omdat je niet weer hoeveel kerst vieringen zij nog gaat meemaken. En ik zie voor het eerst in mijn leven al meerdere kerstbomen zo vroeg staan.

Mam slaapt in de woonkamer. Aan haar voeten einde staat de kerstboom. Zij baalt van het zicht van haar bed waar zij in ligt en dan een stukje boom wat erbovenuit steekt. Dus ik dacht; dan kopen wij toch een leuke kerst deken? Dan is haar uitzicht vanuit bed; een kerst deken en de mooiste kerstboom.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s