Mijn slowcooker.

Daar staat mijn kook vriend. Het beste apparaat voor Eva en mij. Maaltijd soepen en stamppotten komen er als het beste uit

De dag dat mijn kinderen weer hier kwamen stond meneer aan met een zuurkool erin. Eva vond deze in eerste instantie iets te zuur. Geen probleem. Kerrie poeder erdoor. En een beetje appelmoes. Zij smulde ervan. Wel drie keer per dag.

Toen de kindjes net hier waren maakte ik erwtensoep in de slowcooker. Ik zet trouwens de pan bijna altijd buiten. Mijn zoon heeft niks met erwtensoep of stamppotten. De geur vindt hij niet echt lekker. Geen probleem. Dan doet de pan zijn werk toch onder de overkapping buiten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s