I love sushi.

Dit kan alweer een half jaar geleden zijn dat mijn kinderen om sushi vroegen. Onze laatste dag samen deze vakantie sluiten wij dus gezellig af. Om 18:00 zou het gebracht worden. Ik werd gebeld. Ze waren verlaat. Ik mocht iets extra gratis bestellen. Dat werd de sushi crispy chicken gefrituurd. En wat een geluk dat wij deze extra kregen. Mijn twee koters hebben alles opgegeten!

Als mensen aan mijn kinderen vragen of ze sushi lusten….. zeggen ze ja. Maar ondertussen. Ze lusten geen vis. Wij bestellen van alles met kip of vegetarisch. Haha. Ik kreeg van mijn zoon een heerlijke knuffel. Mam, wat was dit weer heerlijk. Ik heb hier zo van genoten. En dan kan ik alleen nog maar zeggen; ik geniet van jullie als jullie zo genieten πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

En bytheway, wisten jullie dat Chinezen niet op een stoel zitten met het eten? Zij zitten met hun billen op de grond. Neeee, mam, dat meen je niet. Jawel. Weer wat geleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s