Een kado voor de kat.

Bijna twee jaar geleden namen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ een kitten in huis. Mijn dochter en ik waren meteen verliefd. Mijn zoon ook wel maar hij gaf aan; als de kitten groot is vind ik hem niet meer leuk 😫. Dat dacht hij….. inmiddels is ook hij verlieft op onze Dolf. De liefste kat van de hele wereld. Zij geeft zelfs antwoord als je met haar praat.

Toen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ bedachten om een kitten in huis te nemen raakte ik een beetje in paniek. Een kattenbak, speeltjes, welk voer, mandje en nog veel meer aan te schaffen. Te duur. Niet handig.

En dan krijg je een app van een collega; je mag mijn katten krabpaal krijgen, de voerbakjes en het mandje. Wauw! Ik ben haar nog elke dag dankbaar hiervoor. Het had zo moeten zijn.

Inmiddels bijna twee jaar verder. Elke keer weer als ik haar zie denk ik….. wat kan ik haar schenken? Ik ben zo dankbaar voor al de spullen. Hoe kan ik iets voor haar beteken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s