Wat kijken jullie zoal op tv?

Ik hoor zo vaak dat Social media zo verslavend is. Dat wij niet zonder kunnen. Echt wel. Op vakantie staat deze uit. Geen probleem.

Maar dat beeldscherm. Series kijken via Netflix of andere kanalen. Wat dacht je daarvan? Kan jij zonder? Wat doe jij om te relaxen? Lekker op de bank zitten met je favoriete serie? Ja toch?

Ik volg geen enkele β€˜nep’ serie. Ik moet wel toegeven dat ik documentaires leuk vind. Of reality series. Even bij een ander huishouden naar binnen kijken. Hoe doen zij het? Maar voor de rest? Helemaal niks. En als ik een aflevering mis? Geen probleem.

Op zijn tijd kijken mijn kinderen en ik een film. Samen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ op de bank. Desnoods een betaalde film. Natuurlijk kan dit ook in de bioscoop. Maar wij zijn nu eenmaal huismussen lekker met z’’n drieΓ«n op de bank. Goedkoop. En de snacks zijn hier ook veel goedkoper. Sorry meneer of mevrouw van de bioscoop. Wij kijken liever thuis een film (ook via jullie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s