Mond maskers.

Ik hoef niet met het openbaar vervoer. Mijn kinderen ook niet. Dus ik had geen mond maskers in huis. Maar ja. Misschien toch wel handig om ze in huis te hebben. Toch maar een 10 stuk disposable gekocht. Maar ja. Slecht voor het milieu. Meteen een paar van stof besteld.

Een haai voor mijn zoon. Mijn dochter ging voor het beren of honden mondje. Doe mij maar een paar mooie witte tanden. Dat is lang geleden dat ik die had. Door de chemo gaat mijn gebit hard achteruit. En dan hebben we nog de rits van mond dicht.

Vandaag zou ik met vier kinderen in mijn auto naar een museum gaan. Via school. De school had contact met de GGD. Elk kind en ouder moest een mondmasker voor in de auto. Al zijn de kinderen onder de twaalf jaar. Ik had al extra maskers gekocht. Toen kwam de nieuwe regel van de regering. Het uitje gaat helaas niet door.

Ik kan de mondmaskers gebruiken als ik naar de supermarkt ga. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog geen op heb gehad. Jij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s