Een broodje knakworst en jeugd herinneringen.

Ik ken de knakworst onder andere van door de macaroni. En koud op een broodje als je op een schoolreis ging of met de avond Vierdaagse.

Er is een tijd geweest dat ik tussen de middag de kinderen een broodje knakworst gaf. Vonden zij heel even lekker. Maar uiteindelijk niet. Prima. Toen iets met een rookworst. Was ook even populair. Nu niet meer. Gebakken spekjes…. mijn dochter kan er niet genoeg van krijgen. Mijn zoon vind het niks. Rood vlees…. ook al zo ongezond.

Ik probeer gezonder te leven. Mijn kinderen gezond te houden. Rood vlees, varkensvlees, knakworsten, rookworst en spekjes eten wij nog amper. Beter voor het milieu en het allerbelangrijkste; beter voor onze gezondheid. En voor Daan is dit geen straf πŸ˜….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s