Piep piep.

Ik kreeg laatst een brief over werkzaamheden aan de snelweg. De A12.

Afgelopen weekend en hierna nog vier weekenden wordt er aan de snelweg gewerkt. Van vrijdagnacht tot, ik dacht, maandagmorgen. Prima. Dit kan voor overlast zorgen als je bij de snelweg woont. En dat doen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Zaterdagmorgen werd ik wakker en rook ik teer. Op zich niet erg hoor. Ik kan het hebben. Daarna hoorde ik ook piep, piep, piep. Ach ja. Vrachtwagens die achteruit rijden. Ook prima. Ik ben er niet wakker van geworden.

Mijn broer vertelde mij dat ze in de stad niet piep piep doen. Zij werken daar met camera’s op de vrachtwagen of de werk mensen hebben een kop telefoon op waar zij wel piep piep horen. Op die manier hebben de andere mensen geen overlast van dat gepiep. Wat een vooruitgang weer.

Gisteren was hier iemand om de computer van Daan te maken…. eindeloos verhaal. Ik hoop zo dat deze nog te repareren is. Maar, ik had het met hem over de werkzaamheden van de snelweg. Hij woont hier om de hoek. Geen brief van Heijmans ontvangen. Hij hoorde wel piep piep. Het hele huis doorgelopen. Was het de droger? Etc etc. Nope. Het is het verkeer op de snelweg πŸ€ͺπŸ€£πŸ˜…. Dus, je bent gewaarschuwd. Hoor jij piep piep of ruik je teer? Kijk van A naar beter waar de werkzaamheden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s