Mijn iron men.

Wij gaan op vakantie en nemen mee…..

Toen wij gingen was het nog bloedheet. Ook de nachten. Wij sliepen in een kleine ruimte zonder airco. Oei. Dan heb je wel een ventilator per gezicht nodig. Mijn zoon heeft een retro tafelmodel. Eva en ik thuis zo’n soort pilaar. Die moest ook mee van de kinderen. In de kofferbak paste hij niet. Te breed. Dan maar mee als passagier op de stoel naast mij.

Netjes in de gordel. Als ik naast mij keek zag ik bijna een gezicht aan de bovenkant. Het handvat was een mond. De knopjes erboven de ogen…. Het moet toch niet gekker worden met mij. Ik zie een superheld naast mij zitten. Iron men. Deze maakt mij alleen niet warm van binnen, haha. Deze man heeft ons leven gered. De nachten waren heerlijk dankzij hem. Eindelijk een man waar ik op kan bouwen πŸ€ͺπŸ€£πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s