Mijn dochter en haar beugel.

Woensdag bij de orthodontist geweest. Deze kan de blokbeugel uitlezen. Dan kan hij zien hoe lang zij deze per 24 uur heeft in gehad. Ze moet 14 tot 16 uur per 24 uur. Wat zei dat apparaat; 6 uur gemiddeld? Say what? Sorry. Maar dit geloof ik echt niet.

Eva gaat om 22:00 naar bed en slaapt tot 10:30. Ik ben zo’n drie keer per nacht wakker. Dan tik ik op haar tanden. Haha. Zo kan ik voelen of het bitje erin zit. Afgelopen zes weken heb ik maar 2 keer gemerkt dat het bitje niet in haar mond zat. Chipperdechip. Dan moet ik mijn zaklamp pakken. Zoeken. Gevonden? Ik pak dan de rechterhand van Eva. Stop de beugel daarin. Tik ik op haar schouder en zeg ik; bitje in! Zei antwoord standaard met jahaaa ! En dan, floeps, stopt zij de beugel in haar mond. Topper! Dus hoe dan? Zes uur per dagdeel….. Wij snappen er niks meer van. Zeker bij mij 12 uur per nacht. Iets van een gemiddelde……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s