KWF

Pffff. Waarom keek ik eigenlijk? De tranen rolden over mijn wangen.

Het verhaal van een moeder en dochter die beidden borstkanker hadden…. Zo herkenbaar. Mijn moeder kreeg 22 jaar geleden deze diagnose. Ik 4 jaar geleden. Ik ben mijn strijd tegen kanker samen met mijn kinderen en ouders aangegaan. Wij πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ woonden tijdelijk bij mijn ouders. En dan nu…… Is mijn moeder opgegeven dankzij de uitzaaiingen van borstkanker. Zo heftig. Wat staat mijn kinderen en mij nog te wachten? Gelukkig sliepen mijn kinderen al. Ik wil dat zij zo min mogelijk van deze ellende mee maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s