Onze koelkast.

Wij hebben een plank in de koelkast met gezond eten. Blauwe bessen, appels of een koude pasta salade (heerlijk als snack voor tussendoor). Zelf gemaakt. Njom njom. Soms eten wij deze zelfs tussen de middag in plaats van of bij brood.

Wij hebben ook een plank met lekkere ongezonde dingen. Daar staan heerlijke dip sausjes op. Alioli, eiersalade of een pesto/mayo dip. Deze gebruiken wij dan wel weer om gezonde groentes in te dippen. Komkommer, paprika of wortels. Maar ook mini soepstengels smaken prima met deze dipjes. Ik ben dol op de inhoud van onze koelkast. Ik heb liever dat de kids hierin duiken dan in de snoepkast. Eva kan vooral vers waarderen. Mijn zoon pakt vaak een glas tomatensap uit de koelkast. Ook prima.

Hoe ziet jullie koelkast er eigenlijk uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s