Genieten van een onverwachtse pizza.

Ik heb het geluk wat spaargeld te hebben. Daar ben ik zeer zuinig op. Ik moet namelijk in mijn uppie sparen. Dus elke cent is er een. Ik kan goed zelf schilderen. Maar wat kost dat een energie. En als je dan nog twee kinderen onder je hoede hebt πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦. Een baan. Een iets mindere gezondheid dankzij een ziekte. Dan ben je zuinig. Elke cent is er een. Dan spaar je om de boel te laten schilderen. Dat is niet goedkoop. Maar ik kan het gewoon niet zelf.

Wij waren sowieso niet van plan om deze zomer op vakantie te gaan. Hoogseizoen. Te duur.

Maarrr, als je dan je kindjes hebt. En ze hebben in de avond trek….. Dan pak je een stukje van je vakantie geld. Ipv van weg genieten wij nu van luxe in eigen huis. Omdat dit zeldzaam is, is het extra genieten! Het zijn de kleine dingen die het doen β€οΈπŸ’šπŸ’™.

Voor een keer moet dit kunnen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s