Een ontplofte watermeloen.

Kan dat? Nee toch?

Ik heb pas een watermeloen gekocht voor minder dan 5 euro. Weegt rond de 5 kilo. Mijn kinderen zijn dol op watermeloen. Ik hoorde van mijn moeder dat deze gezonder is dan wij ooit dachten. Ik had verwacht dat het vooral water bevat, net als een komkommer. Maar er zitten toch meer vitamientjes is dan verwacht.

Op de bbq is het ook lekker. Lekker grillen. Dan wat feta kaas erbij en munt. Een makkelijke zomerse bbq salade.

Maar ja. Een watermeloen. Hoe lang kan je die bewaren? Geen idee. Ik hoorde vorige week van een collega dat hij kan gaan gisten en dan bij warm weer ontploft. Muren, plafond en vloer; alles onder. Waar gebeurd. Oei. Snel aansnijden. Een deel in blokjes in de koelkast. Grote plakken als toetje om lekker in te happen. Dan plakken je wangen daarna, haha, heerlijk. Je kan ook een deel in dikke plakken snijden. Stokje erin prikken. Eventueel in suiker water dopen en dan de vriezer in.

Gelukkig zijn wij vandaag met de familie samen. Zo komt onze knoeperd van een watermeloen in een keer op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s