Wanneer doe je speelgoed van je kinderen weg?

Lastig. Het beste is om dat te doen als ze er zelf niet bij zijn πŸ˜….

Lego en playmobil heb ik nog. Handig? Ik ben dit gewend van vroeger uit. Maar ik weet nog dat Daan het oude Lego van zijn vader kreeg. Daar heeft hij nooit iets mee gedaan. Ik heb het maar weer terug gegeven. En al dat playmobil. Het past in een grote tas nog in de kast. Maar zou dit over 20 jaar nog leuk zijn? Niet vergeeld of….

Knuffels. Wilde ik wegdoen. Zij zagen dit en gingen er alsnog mee slapen. Prima. Die gaan nog een tweede ronde mee. Wel grappig dat als mijn kinderen de knuffels zien dat daar ook weer herinneringen mee naar boven kwamen van hun β€˜vroeger’.

Nintendo. Op een gegeven moment waardeloos volgens mijn zoon. Hij gebruikte liever de computer. Verkopen? Dacht het niet. Ik speelde soms Mario party. Maar dat lukt nu niet meer. Daan is weer helemaal gek met zijn Nintendo. Mam, ik ben zo blij dat we deze niet verkocht hebben πŸ₯°. Daar word ik regelmatig voor bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s