Werk werk.

Het is de laatste tijd zo druk op het werk. Dit in verband met ziek personeel. Maar ook veel aanbod van werk. Wij werken velen uren over. Prima hoor. Die kan ik gebruiken om alle school vakanties vrij te nemen.

Afgelopen donderdag een oproepdienst gehad. Iets over gewerkt. Afgelopen vrijdag om 14:30 begon mijn dienst. Tot 22:30 ben je dan aanwezig, aan het werk. Daarna gingen wij nog even door. En door. Vraagt een arts of wij pizza lusten? Huh, jawel hoor. Alleen zijn die toch vanaf 23:00 gesloten? Nee dus. In Ede heb je ook na middernacht pizza’s die bezorgd kunnen worden. Bizar!

Om 1:30 zaten wij aan een pizza. Daarna alles opruimen, aanvullen. Hop hop. Door naar onze slaapkamer. Wij wilden net de deur openen. Spoed oproep. Daar gingen wij weer. Door de adrenaline blijf je scherp hoor. En wat dacht je van de energie van de pizza? Heeft ons goed gedaan. Dit kan ik mij ook herinneringen van de corona IC tijd. Dan kreeg je om 24:00 een soepje. Een paar uur later een broodje. Dat doet een hard werkende mens toch goed. Een nachtdienst is namelijk toch harder/anders werken.

Om 4:30 konden wij moe maar voldaan ons bed in. Om 8:00 hoorde ik geboor. Ze zijn bezig met zonnepanelen op het parkeerdek. Douchen. Door naar huis. Een deken gepakt. Lekker op de bank snoezen. Tv geluid op de achtergrond. Heerlijk.

Ik moest wel bijkomen. Want zaterdag/gisteravond om 17:30 mocht ik weer. Gelukkig nu voor een korte periode.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s