Pesto mayonaise.

Laatst gekocht bij de Albert Hein. Pesto mayonaise. Met dip stokjes of rauwkost is dit zo lekker. Mijn dochter is er gek op. Maarrrrr, dat kan ik toch ook zelf maken? Mayonaise met pesto. Roeren en klaar. Veel goedkoper.

Kennen jullie de Gooise vrouwen dip? Dankzij mijn tante ontdekt. Op elke verjaardag met tortilla chipjes. Dank tante An. Wij houden deze erin. Ooit door jou zelf gemaakt toen wij met z’n allen in Zeeland op vakantie waren. Heerlijk. Maar de gekochte versie van de appie, in de aanbieding is ook erg lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s