Zelf jam maken.

Ik had zo ontzettend veel frambozen in de tuin. Bij de achterburen mag ik ook alles plukken wat buiten het hek groeit. De kinderen snoepen er regelmatig van. Maar ineens hing er zoveel. Ook overrijp. Lastig te eten. Bakje eronder. Alles erin droppen. Ik had 250 gram.

250 gram frambozen, een eetlepel citroensap en 125 gram gelei suiker.

Mocht je een stekje willen van onze frambozen struik? Kom maar halen.

De jam heb ik naar mijn ouders gebracht. Mijn vader eet elke dag jam om brood. Mijn moeder smeert van alles op een eierkoek πŸ˜…. Nu dus frambozen jam.

Ik kreeg een compliment van mijn ouders. Het smaakte zo lekker luxe. Echte confiture. Leuk om te horen. Ik ga vaker zelf jam maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s