Alle deuren en ramen open!

Het begint weer af te koelen. Sliepen wij met z’n allen op zolder in de airco? Niet meer nodig. Heerlijk. Overdag staan hier alle deuren en ramen open. Overal een hor voor. Zo lekker. Zo ideaal.

Op dit moment waaien de gordijnen lekker heen en weer in de wind. Ik zit met een heerlijk briesje op de bank.

De deuren kunnen hier open omdat wij onze overkapping aan het huis vast hebben zitten. Dus bij regen en onweer kunnen de deuren, ramen, en schuifpui open blijven staan. Geen vlieg die binnenkomt dankzij de hordeuren. Echt een aanrader. Het is even een aanschaf maar daar hebben wij de hele zomer profijt van.

Op de bovenste foto zie je een soort vitrage. Daar had ik een mooie hordeur. Maar ons konijn heeft het onderste gedeelte opgegeten. Haha. Dus nu heb ik een half opgevreten hordeur met een vitrage ervoor in de deur opening. Prima. De wind laat het gordijn lekker naar binnen waaien. Een soort van tropisch gevoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s