Hoe naΓ―ef kan je zijn?

Ik laat mijn kinderen soms even alleen thuis. Je mag tegenwoordig namelijk geen boodschappen doen met het hele gezin. Prima. Zoonlief was weg spelen. Mijn dochter zat op de bank. Met een iPad. Meer safe kon ze niet zijn. Zij en een iPad is stil zitten en vooral niks bewegen behalve die ene vinger.

Kom ik thuis. De screens waren omhoog. Huh? Die doe ik bewust omlaag zodat niemand mijn kind op de bank kan zien zitten. Ik vroeg aan mijn dochter hoe dit kon. Zegt zij; de glazenwasser belde aan. Dus ik deed de deur open. De screens heb ik omhoog gedaan. Daarna vroeg hij geld. Er lag maar 10 euro in de la. Heb ik gegeven. Die andere 10 komt hij nog een andere keer ophalen.

My goodness. Eef, jij zou voor niemand de deur open doen. Je hebt zelfs geld gegeven. Zucht. Wil je dit nooit meer doen?

Het gekke is ook dat ik geen app heb gekregen dat de glazenwasser langs zou komen. Raar verhaal. Die andere 10 euro heeft hij niet meer gevraagd, nu twee weken later.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s