Onze kat is bang voor de slang.

Ach, kijk nou eens naar onderstaande foto. Sinds wij een slang hebben komt de kat niet meer in de buurt van de eettafel. Daarachter staat de terrarium met onze slang Anton erin. Onze kat Dolf kijkt op afstand naar de slang.

Als de slang lekker aan het bewegen is komt Dolf niet eens in de buurt.

Bijna iedereen die ik spreek is tegen slangen. Durfen mijn huis niet meer in te komen. Prima. Ik hoop dat dit ook geldt voor de inbreker. Het gordijn staat open. Dus mocht je stiekem door ons raam kijken? Er ligt een slang op de loer.

En Dolf? Gisteren tilde ik haar op en zette ik haar bij de het hok van de slang. Ze wist niet hoe snel ze weg moest komen. Haha. Ach, komt vast wel een keer goed. Ze moest een weten. In de winter is het heerlijk warm op de lamp van Anton.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s