Mam, ik wil graag dat de slingers blijven hangen.

Afgelopen weekend waren mijn kinderen bij hun vader. In de week daarvoor was Daan jarig. Slingers binnen en buiten opgehangen. Voordat Daan naar zijn vader ging vroeg hij mij; mam, kan je de slingers laten hangen? Ik heb ze nog geen week gezien. Ik vind ze zo mooi. Ik wil hier graag nog langer van genieten.

Hoe gezellig is dat? Een tuin, zwembad, zon en slingers? Of ze nou een week of twee weken hangen. Wat is nou twee weken in een jaar? De ballonnen zijn nog vol. Prima zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s