Je huis hitte proof.

Deze is lastig. Een maand geleden toen het zo lekker warm was kon je je huis afkoelen in de avond nacht door alles open te zetten, de nachten waren lekker koel. Dat is nu even niet zo.

De nachten zijn lekker warm. De dagen zijn heet. De hitte zit in de muren van het huis. Dus helaas gaat de hitte ook in het huis zitten.

Maar hier….. ons warmte protocol is in gegaan.

Een zwembad buiten om af te koelen. In de woonkamer staat een retro tafel ventilator bij de computer van mijn zoon. Door die wind koelen zijn vrienden en hij enorm af. Richting de zithoek staat ook een ventilator. Als je in je korte broek op de bank zit krijg je het zelfs koud.

En wat het slapen betreft? Op de zolder kamer van mijn zoon hebben wij airco. Het is niet anders. Hij, zij en ik slapen nu samen. Niet te heet. Niet te koud. Heerlijk. Wat ons betreft kan het niet te heet zijn in Nederland. We will survive.

Dankzij de buuf heb ik geleerd hoe je de filter van de airco schoonmaakt. En iets met een spray.

Ik moet er soms wel eens om lachen. Dan loop ik naar mijn zoon. Wapperen de haren naar achteren dankzij zijn tafel van. Dan ga ik naar mijn dochter, waait mijn kleding bijna weg dankzij haar van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s