Een mix van cake pops en donuts.

Dit is lekker!

Vorige week kreeg je er vijf voor een euro. Prima prijsje. In elk zakje zaten toen twee donker bruine, twee lichtbruine en een roze bol. Mijn kinderen vonden natuurlijk de roze het lekkerst. Zucht. Om geen ruzie te krijgen kocht ik twee zakjes. Mijn zoon vond de lichtbruine ook wel ok. Maar de donker bruine…. at niemand. Lekker dan. Gelukkig kon ik deze verslijten aan mijn ouders.

Einde van de week. In een zakje zaten twee donker bruine en drie roze. Wauw! Mijn kinderen genoten van de roze versie. Ik heb zo’n vermoeden dat de lichtbruine even op waren. Vandaar de extra roze. Wij zijn er blij mee!

Deze soort van cake pops ruiken naar oliebollen. Smaken naar donuts met een smaak glazuur laag. Volgens mijn kinderen is dit genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s