Hooikoorts.

Tja, het heerst. Hier in huis ook. Nou ja, in huis. Ze hebben het van buitenaf opgelopen natuurlijk. Maar de geloven zijn drastisch.

Vanmorgen zei mijn dochter; ik heb zachte ogen. Ik keek. Ze waren opgezwollen. Haar rechteroog bijna helemaal dicht. Haar linkeroog was er iets minder erg aantoe. Het prikte ook nog eens. Pfff. Zo kon ze lastig huiswerk doen. Mevrouw op de bank gelegd. Anti allergie tabletje gegeven. Komkommers op haar ogen. Na een kwartier konden wij alsnog aan de slag. Maar de ogen blijven jeuken. Het is niet anders. Ik hoor ook constant gesnuif. Afgelopen nacht ging gesnuif over in gesnurk 😏.

Mijn zoon heeft de neus soms zo dicht zitten dat er geen lucht door kan. Spray erin. Maar omdat hij niet kan inhaleren komt de spray bijna niet binnen. Dus extra lang op zijn rug liggen met zijn hoofd achterover. Dan de spray. Het helpt maar matig/tijdelijk. Ook zijn ogen zijn geΓ―rriteerd. Niet fijn.

Ik kan mij niet herinneren dat ik het zo erg heb gehad. Balen voor ze. Kan het nog minder erg worden? Of als je het eenmaal hebt wordt het dan elk jaar erger? Geen idee. Iemand een idee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s