Fanta.

Kijk toch eens naar hun drankje. En alsjeblieft niet naar hun gezichten. Ik heb via Pieter van Dijk in Veenendaal meerdere smaken fanta kunnen scoren. Blauw, geel, oranje, rood en groen. Wat genieten de kinderen hiervan. Van elk een tray genomen. Super ongezond.

Vroeger mochten wij op een verjaardag of in het weekend een glas prik limonade. Zo doe ik dat nu met mijn kinderen. In het weekend mogen ze een blikje fanta naar keuze. Het liefst met een rietje. Beter voor de tanden. Mijn dochter vind dit prima. Zoonlief kloekt het liever zo naar binnen. Als dat later maar niet zo gaat met bier πŸ˜….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s