Dan maakt de kat een sliding.

Ik ging naar bed. Keek even in de kamer van mijn dochter waar het voer bakje van de kat stond. Huh? Voerbak leeg. Gek. Ik kijk s’morgens en s’avonds. Vul het vaak bij. Vanmorgen nog. En nu al op?

De kat lag op een gegeven moment heerlijk te slapen beneden. Ik gooide boven brokjes in haar bakkie. Rent mevrouw als een gek naar boven. Het kleedje op de kamer van mijn dochter werd als wave board gebruikt. Ze vloog van de ene kant naar de andere kant van de kamer. Puur om de brokjes. Ben ik vanmorgen misschien toch vergeten te kijken/aan te vullen? Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s